O strategie puternică de optimizare SEO (Search Engine Optimization) poate ajuta la direcționarea traficului către site-ul dumneavoastră, prin creșterea poziției în ierarhia rezultatelor cautarii. Totodată, întrucât motoarele de cautare încearcă să livreze rezultate cât mai precise posibil, cu ajutorul inteligenței SEO puteți crește și calitatea vizitatorilor pe site și nu doar numărul acestora.

In prezent, miliarde de căutări sunt efectuate zi de zi pe motoarele de cautare.

In același timp, unele estimari arată că 99% din site-urile prezente în prima pagina a rezutlatelor căutării și dintre acestea 97% dintre vizitatori intră pe primele trei rezultate. Acest lucru înseamnă că dacă site-ul dumneavoastră nu este prezent pe prima pagina, are doar 1% șanse să fie accesat.
Pentru obținerea rezultatelor favorabile, este necesar să vă dedicați integral acestui proces, pentru că SEO nu este un eveniment singular. Algoritmii motoarelor de cautare se schimbă periodic, iar din acest motiv tacticile care au beneficiat anul trecut de rezultate pozitive ar putea să nu funcționeze în perioada următoare.

In această manieră, procedeul de optimizare necesită o perspectivă și un angajament pe termen lung.

Rabdarea este un factor decisiv, pentru că optimizare SEO nu se definește prin prefigurarea unor efecte imediate. Deseori este necesar un interval temporal îndelungat pentru evidențierea rezultatelor. Această situație este amplificată de prezența relativ recentă a afacerii în acest mediu de activitate.

Contactarea unei companii ce oferă servicii profesionale de optimizare SEO reprezintă primul pas în conștientizarea necesității unei prezențe online active.

Elaborarea unei strategii corecte vă dă posibilitatea unei vizibilități maxime în fața potențialilor dumneavoastră clienți. Când spunem vizibilitate maximă ne raportam la prezența afacerii dumneavoastră în primele 3 poziții ale rezultatelor oferite de motoarele de cautare, aproximativ 75% din traficul organic fiind redirecționat către aceste site-uri.

Analizăm, proiectăm și implementăm o strategie de marketing online adaptată afacerii dumneavoastră în vederea obținerii celor mai bune rezultate.

Această strategie va crește traficul, rata de conversie și ROI-ul, adică rezultatele pe care le doriti. Avem cunoștințele și experiența necesară pentru a vă oferi servicii de calitate, indiferent că vă doriți o strategie de optimizare SEO ce oferă rezultate, sau un plan complex de promovare online.

Servicii profesionale de găzduire web pe servere SSD în Romania. Acestea oferă viteze mai mari de transfer și permite clienților noștri sa ruleze baze de date și aplicații la viteze impresionante.

După stabilirea structurii sitului se intră în etapa conceperii unei interfețe grafice care, pe lângă scopurile sale estetice, trebuie să faciliteze și accesul vizitatorilor la toate secțiunile publice ale sitului, să fie competitivă și, nu în ultimul rând, să asigure și încărcarea rapidă a paginilor, prin modul în care sunt realizate diversele elemente grafice.