Despre General Software Group

Venim în sprijinul companiilor cu o ofertă completă de servicii profesionale business, concepută spre a substitui întreaga activitate a departamentului IT și chiar mai mult de atât. Calitatea serviciilor noastre se datorează unei echipe de profesioniști, pregătiți să răspundă oricăror solicitări.

Toate produsele și serviciile noastre au fost gândite și modelate pentru a ajuta micile afaceri să crească, având o interfața intuitivă și ușor de utilizat. Toate pachetele sunt adaptate în funcție de nevoile clientului, își poate alege pachetul adecvat, în funcție de nevoile și bugetul său.

Pentru a promova inovația, eficiența și pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor, strategia noastră trebuie privită ca un element cheie în dezvoltarea viitoare a afacerii dumneavoastră, prin integrarea armonioasă cu viziunea de business.

Obiective de bază

  • Profesionalism și soluții personalizate.
  • Identificarea și evaluarea priorităților importante ale clientului.
  • Stabilirea de comun acord a strategiei de marketing.
  • Management financiar.
  • Optimizare site.
  • Promovare online.
Mai simplu * Mai ieftin * Mai rapid

După stabilirea structurii sitului se intră în etapa conceperii unei interfețe grafice care, pe lângă scopurile sale estetice, trebuie să faciliteze și accesul vizitatorilor la toate secțiunile publice ale sitului, să fie competitivă și, nu în ultimul rând, să asigure și încărcarea rapidă a paginilor, prin modul în care sunt realizate diversele elemente grafice.

Totul pornește de la o analiză a situației financiare actuale a clientului, care se desfășoară la prima întâlnire cu acesta. În cadrul discuției de analiză vedem ce probleme economice există și, foarte important, stabilim dorințele și obiectivele clientului.

Servicii profesionale de găzduire web pe servere SSD în Romania. Acestea oferă viteze mai mari de transfer și permite clienților noștri sa ruleze baze de date și aplicații la viteze impresionante.

Proiecte de succes

Ani experiență

Marketing & PR